Explore finder
17
SEPTEMBER
2024

Finder pristato naują 1T.T1 modelio termostatą

Finder termostatų ir chronotermostatų asortimente dabar yra 1T.T1 modelis - į sieną įleidžiamas įrenginys su tik 5 mm storio ekranu.

Nauji produktai

Universalumas, paprastumas ir glotnumas yra trys charakteristikos apibūdinančios modelį 1T.T1, naujovę atvykusią į Finder termostatų ir chronotermostatų asortimentą.
Dėl savo glotnaus, elegantiško dizaino ir matinės baltos spalvos, jis atrodo puikiai! Jį galima montuoti į įleidžiamas potinkines dėžutes, įskaitant tipus 503, 502 bei 65 mm apvalias dėžutes (su adapteriais, esančiais pakuotėje). Jis tinka beveik prie visų dekorų, o priekinis ekrano korpusas yra itin plonas, vos 5 mm storio.
Kaip ir BLISS, naujasis 1T.T1 modelio termostatas turi apšviestą LED matricos ekraną su reguliuojamu ryškumu, kad būtų geriau įskaitoma ir patogiau naudoti, todėl jis ypač tinkamas montuoti miegamuosiuose ir viešbučio kambariuose.

Funkcijos ir savybės

1T.T1 modelis ypač tinka tiems, kurie ieško paprasto ir nesudėtingo termostato, kuris būtų praktiškas ir intuityvus: idealiai tinka vartotojams, kuriems nereikia daug funkcijų.
Jis gali būti naudojamas tiek šildymui, tiek vėsinimui valdyti ir pagal poreikį gali būti nustatytas vasaros arba žiemos režimu. Naktinis režimas (kuris gali būti nustatytas pagal laiką) leidžia rankiniu būdu pakeisti temperatūros nustatymą (iš dienos į naktį ir atvirkščiai), laikant nuspaudus Finder logotipo mygtuką. Darbo režimas taip pat gali būti sukonfigūruotas taip, kad pasibaigus nustatytam laiko periodui, nustatymas automatiškai grįžtų į dienos režimą.
Įrenginys turi du išorinius gnybtus skirtus prijungimui, pavyzdžiui, išorinį 10 kΩ NTC temperatūros jutiklį arba kontaktą, skirtą termostato perjugimui į naktinį režimą.

Kitos savybės:

  • Vardinė 110… 230 VAC įtampa
  • 1 CO kontaktas iki 5 A
  • Naktinis režimas su uždelsimo funkcija
  • Išoriniai gnybtai

Norėdami sužinoti daugiau apie 1T.T1 modelio termostatą ir atsisiųsti jo techninių duomenų lapą, apsilankykite jam skirtame puslapyje.

PRODUKTAI
1T.T1
TYPE
PREV
EFEKTYVUMAS, PATIKIMUMAS IR KOKYBĖ SU NAUJAIS FINDER 6K SERIJOS KONTAKTORIAIS
DOWNLOAD THE FINDER APPS
Finder YOU
Finder Bliss
Finder Toolbox NFC
Explore Finder
© Copyright 2020 – FINDER S.p.A. sole proprietorship – All Rights Reserved – VAT number IT05732610018